Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.02.25

Feljelentés a pécsi bírói devizahiteles konzultáció miatt

Papp Károly r.  Altábornagy

Országos Rendőr – Főkapitányság     

1139 Budapest, Teve utca 4 – 6.  

Tel:443 – 5500    

E-mail: panasz.orfk@orfk.police.hu

 

 

Tisztelt Altábornagy Úr!

 

Elnézését kérem, hogy feljelentési szándékommal személyesen Önhöz fordulok, az alábbi BTK szerinti bűncselekmény országosan rendkívül negatív következményeinek a meg akadályozása érdekében.

 

Magyarországon, a több mint egy millió devizahitelessel együtt én is minden lehetséges törvényes eszközzel igyekszem enyhíteni az anyagi helyzetünket. Ez azt is jelenti, hogy fokozottabban figyeljük és értékeljük mindazokat az eseményeket, intézkedéseket, amik a devizahitelesek érdekében történnek.

 

Sajnálatos tény, hogy őszinte döbbenettel értesültem a Pécsi Ítélőtábla és Törvényszék közös szervezésében 2016. április 8.-án megtartott devizakonferencián elhangzott BTK szerint bűncselekmények sorozatára felszólító FELBÚJTÁS – ról, ami az „oktatási” anyagban szerepelt. Nagy valószínűséggel az Internetre véletlenül felkerült, és két napig ott látható jegyzőkönyv 11.-ik oldalán egyértelműen csalásra, dokumentumok, szerződések meghamisítására oktatják, buzdítják a jelenlévőket. (ügyvédek, bírók, bankok képviselői!)

 

Amennyiben a FELBÚJTÁS eredménye a gyakorlatban is megvalósul, akkor az egy rendkívül negatív hatással lesz a magyarországi igazságszolgáltatásra és a bankok iránti bizalomra, pénzügyi biztonságunkra itthon és nemzetközi viszonylatban.

 

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a mellékelt jegyzőkönyvben leírtak miatt a FELBUJTÁS tényállásának az elismerésével, a rendkívül negatív hatások megelőzésére is – lehetősége szerint – a szükséges vizsgálatot rendelje el.

 

2017. február 12.

 

Tisztelettel:

 …. István                                                                                                         

 

 

- - - - - - - - - - - - -  a válasz   - - - - - - - - - - - - -

 

 

koves-kep---01.png

 

 

- - - - - - - - - - - - -  erről van szó  - - - - - - - - - - - - -

 

Kegyelemdöfésre vagy „megmentésünkre” készülnek-e a bírók?

     https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/az-allam-tervei/kegyelemdofesre-vagy----megmentesunkre----keszulnek-e-a-birok-.html

 

 

 

- - - - - - - - - - - - -  a terv már 214-ben körvonalazódott   - - - - - - - - - - - - -

 

A Kormány és a Bankrendszer bosszúja a pereskedőkön

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/az-allam-tervei/a-kormany-es-a-bankrendszer-bosszuja-a-pereskedokon.html