Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.06.28

Tisztelt Szerkesztőség !

            Tisztelt Szerkesztőség!

 

media-onkorlat.jpg

 

Június 25.-én egy nagy jelentőségű per lesz a Kúrián, egy devizahitel per felülvizsgálata folyik a legfelsőbb bírói szinten.

 

A Kúria a tárgyalás előtt a Legfőbb Ügyészhez fordult, többek között a költség szó fogalmának az értelmezése kapcsán. A Legfőbb Ügyész elkészítette szakmai véleményét, mely teljesen hihetetlen módon valótlan állításokat tartalmaz, ezekből a valótlan állításokból teljesen téves következtetést von le a Legfőbb Ügyész.

 

A Pénzügyi Szervezetek Lakossági Figyelője Egyesület és a Hiteles Mozgalom készített egy elemzést erről az ügyészségi szakmai véleményről és elküldte az elemzését Kúriának. Mellékeljük ezt a tényeken alapuló elemzést. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy nem arról van szó, hogy a véleményünk más mint a Legfőbb Ügyészé, arról van szó, hogy a tényeknek nem felelnek meg az ügyészi állítások.

 

Az elemzésünk néhány pontját már rövid ismertető filmekben feldolgoztuk, több rész folyamatosan készül:

 

 http://www.youtube.com/watch?v=LMIPDzvazsE

 

Kérjük tájékoztassák olvasóikat erről az elfogadhatatlan manipulálásról ebben a nagyon-nagyon jelentős ügyben.

 

Az már köztudott, hogy a PSZÁF a levelében nyomást kívánt gyakorolni a Kúriára, bankcsődöket és államcsődöt helyezett kilátásba, ha a Kúria kimondja egy szerződésről, hogy az nem felel meg a jogszabályoknak. Erről már több cikk, riport megjelent ezen a héten. 

A legfőbb Ügyész befolyásolási kísérlete még nem ismert az érintett lakosság előtt.

 

Üdvözlettel:

 

Szabó József

a Hiteles Mozgalom egyik alapítója

 

2012. június. 19.

 

 

ui: Elküldve mellékletekkel az országos médiának (újságok, tv-k, rádiók, hírportálok)

 

Ennek a tájékoztatásnak nem nagyon volt hírértéke, viszont a 25.-i spontán megmozdulást több média is kihasználta, hogy előnytelen színben tüntesse fel a banki károsultakat. Van mit tennünk...