Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.08.10

Tisztelt Szerkesztőség ! 2013-08-10

 Tisztelt Szerkesztőség!


szerkesztoseg.png

 

A kormány tájékoztatása szerint a deviza és deviza alapú hitelek kapcsán tárgyalások folynak a bankokkal és az érintett civil érdekvédőkkel.

Sajnos ez az állítás nem felel meg a valóságnak, a minisztériumok semmilyen módon nem hajlandók sem velünk és sem az általunk ismert tényleges munkát végző devizahiteles szervezettel, csoporttal érdemi kapcsolatba lépni. Nem küldenek tájékoztatást, nem kérik ki véleményünket a készülő kormányzati anyagokról, nem kíváncsiak álláspontunkra. Talán nem túlzás kimondani, hogy a tényekre sem kíváncsi a Kormány a devizahitelezés és a bankok tevékenysége kapcsán..

A NGM-nak küldött válaszlevelünkben cáfoljuk a minisztériumok állításait, valamint kérjük az azonnali érdemi egyeztetéseket.

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/kerdeseink-es-a-kapott-valaszok/eszrevetelunk-az-ngm-valaszlevelere-2013.08.08..html

 

Felhívással fordulunk sorstársainkhoz, kérjük legyenek aktívabbak, vegyenek részt devizahiteles szervezetek munkájába. Kérjük a civil szervezeteket, hogy közösen hozzanak létre munkacsoportot és alakítsanak ki összehangolt megoldási tervcsomagot. Végezzük el közösen azt a munkát, melyre önként vállalkoztunk és eddig külön-külön végeztünk. Az érdemi munka elindulását elősegítendő, első lépésként nyilvánosságra hozzuk a szükséges lépéseket és megoldás főbb elemeit.

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/velemenyunk--allaspontunk/felhivas-----egyuttmukodesi-javaslat---megoldasi-csomag-osszeallitas....html

Kérjük tájékoztassák olvasóikat ezekről a fejleményekről.

 

Üdvözlettel:

 

Szabó József

a Hiteles Mozgalom egyik alapítója

 

 elküldve a legtöbb jelentős újság, internetes portál, rádió és tv szerkesztőségének -