Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.04

Piros intelmei...

piros---kep.png

 

Az jár a fejemben, hogy ha kívülállóként szemlélem a tisztelt MINTHAdevizás tömeget, akkor az látszik, hogy remekül elszórakoznak minden féléken, mindig akad valaki, akit lehet jól szidni, köpködni, lehet osztogatni mindenkinek mindent, lehet milliószor elhablatyolni, hogy összefogás kell, stb............

 

De hogy arra még nem jött rá a tömeg, hogy 100 000 db 1 emberből áll a 100 000 fős tömeg akkor is, ha 1 vezér van, akkor is, ha 5, 10 vagy akárhány vezér van, de akkor is, ha egy vezér sincs. 

 

Mondjuk ideje lenne rájönni, hogy mindenki saját maga vezére kellene legyen elsősorban, vezérelje először saját magát oda, ahová kell, mert különben soha sem lesz tömeg sehol. Lehet követelni, elvárni nyugodtan egy XXI. századi Kossuth Lajost is akár, borítékolom, hogy annak nem fog elfogyni a regimentje, mert nem is lesz regimentje.

 

Úgy látszik, hogy még mindig nem érzi porig alázva magát a tömeg, még mindig nem tiporták lábbal az önbecsülését a sárga földbe.

 

Ha nem volt elég, amit eddig kaptak 5-10-20-25 éven keresztül a kivétel nélkül nagyon demokratikus, nagyon okos rezsimektől, akkor majd kapják tovább a dózisokat. De akkor ne csodálkozzanak. Szórakozzon tovább a tömeg, lehet osztogatni mindent tovább, lehet lájkolgatni, lehet hol ezt, hol azt, hol amazt a vezért , meg egymást is köpködni. Ez nekem nagyon nem jön be már nagyon régen, de egyszer véget is ér minden.

 

 Én nem tudok beteg emberen viccelődni, nem vagyok elég humoros hozzá. De az biztos, hogy így is maradok. Mindenkinek minden jót kívánok azzal, hogy " ne tegyél olyat másokkal, amit nem szeretnél, hogy mások tegyenek veled."

 

- - - - -- - - - - - -- - -  - --    - - - - -- - - - - - -- - -  - -- 

 

Lehet köztünk különbség a helyzetünk megítélésben, 

lehet különbség a megoldás tekintetében.

 

Abban, hogy ki a felelős és kinek kell kártérítést fizetni,...

 

Egy viszont teljesen biztos.

 

Két hétig ott lehetünk a Parlament előtt

és az egész magyar társadalom elé tárhatjuk:

 

 

NAGYON KOMOLY

 

PROBLÉMÁK

 

VANNAK

 

HAZÁNKBAN !!!

 

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/rendezveny/devizahitelesek-es-mas-elegedetlenek-2-hetig-a-kossuth-teren.html

 

apr-2-14---kis-kep.png