Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.11

Öt év után - könyv

Öt év rendkívül intenzív időszak áll mögöttem. Úgy gondoltam van mit továbbadnom. Mit ér a tudás, az ismeret, ha magunkban tartjuk?  

A könyvben benne van mindaz, amit öt év devizahiteles tevékenység során megismertem, feltártam, másoktól ellestem, hasznosítottam. Az időszak elején, ha egy kérdésre kerestem a választ, azzal szembesültem, hogy mire megtaláltam, újabb 3-4 kérdés merült fel. Mára majdnem minden a helyére került azon a területen, melyet vizsgáltam a devizahitelezéssel kapcsolatban. Már ismerjük  a tényeket és a cselekedeteket, már tudjuk, mi-mikor-miért történt. Mindezt tények és nem sejtések, vélemények alapján felelősen állítom. A könyv minden állítása megalapozott, alátámasztott.

Lehet és kell, természetesen a képet árnyalni, vannak még olyan mozzanatok melyekre érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Lehet és kell még bogozni a szálakat.

Vannak olyan területei a lakossági hitelezésnek, melyekkel egyáltalán nem foglalkoztam: behajtások, végrehajtások, kilakoltatások, az MNB szerepe, a közjegyzők felelőssége, a negyedik résztvevő kilétének a felderítése…stb. Ezek ismertetésére így nem is vállalkozhattam, ezt meghagyom azoknak a küzdőtársaimnak, akik erre fókuszáltak ez elmúlt években.

 

devizahitel-hol-az-igazsag---png.png

 

A könyvemmel szeretnék példát mutatni: gyertek tegyétek közzé tapasztalataitokat, ne tartsátok magatokban!

Most kell széles körben színre lépnünk, most friss és fájó a seb amit kaptunk. Most a legnagyobb a csalódás az elkeseredés. Ha némák maradunk, azok írnak majd könyveket, sőt ódákat magukról, akik már eddig is „megmentettek bennünket Európában egyedül álló módon”. Tudnotok kell, meg van nekik ehhez a toll és az a pénz is, mely a tollat vezetőt bérírnokot jutalmazza.

Külön rovatot nyitok a könyvnek a honlapon, a beérkezett észrevételekre, javaslatokra itt tudok majd a leggyorsabban válaszolni.

 

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/a-konyv/

 

Persze most még nem jöhetnek észrevételek, hiszen a könyv épp a nyomdában van.

Addig is infók a könyvről és majd arról, hogy hol lehet hozzá jutni, mikor és hol lesz a könyvbemutató?