Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.27

Múlt és jövő ... milyen lesz 2019?

mult-es-jovo---kep.png

 

Nagyon-nagyon boldog és

 

sikeres évet kívánunk

 

mindenkinek!

 

BUÉK 2019!

 

 

2018 év vége elég mozgalmasra sikeredett. Olyan budapesti és vidéki megmozdulásokra került sor, melyekről mi devizahitelesek csak álmodoztunk az elmúlt években.

 

Pontosabban nem csak álmodoztunk, próbáltunk is szervezni tüntetéseket, utca megmozdulásokat – azonban „valamit mindig rosszul csináltunk”, mert a több százezeres érintettből jó, ha pár százan vettek részt ezeken.

 

Most abban a „kényelmes” helyzetben vagyunk, hogy nem kell a szervezéssel „bajlódnunk”, elég, ha a mások által szervezett megmozdulásokon tevékenyen részt veszünk.

 

A tüntetések követelését 5 pontba foglalták eddig össze:

 

 

5 követelés a szabadságért!

 

LE A RABSZOLGATÖRVÉNNYEL, 

LE A PROPAGANDÁVAL!

 

 

  1. A rabszolgatörvény azonnali visszavonását!

A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben elfogadhatatlan!

Vonják vissza a szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt!

 

 

  1. Kevesebb rendőri túlórát!

Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az Európai Uniós maximum! Tartsa be a kormánya saját törvényeit! Értük is tüntetünk!

 

 

  1. Független bíróságokat!

Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!

 

 

  1. Európai Ügyészséget!

Ha a kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

 

 

  1.  Független közmédiát!

Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dánielazonnali leváltását!

 

 

Ne hátráljunk, amíg a hatalom nem teljesíti a követeléseinket!

Ne hátráljunk, amíg a hatalom elnyomja a dolgozó magyarokat és kilopja a szemünket!

 

Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni!

 

 

 

https://merce.hu/pp/2018/12/16/vasarnap-tuntetes-rabszolgatorveny-budapest-videk-kulfold/momentum-5-koveteles-a-szabadsagert/

 

 

 

 

 

 

Javaslom, legyen a következő, a hatodik pont:

 

6. A banki károsultak kártalanítását és kárpótlását!

A bankok becsapták és megtévesztették családok százezreit. Az okozott károkat a bankrendszernek meg kell téríteni, új elszámolásra van szükség. Amig az új elszámolás meg nem történik, minden végrehajtást fel kell függeszteni! A csalás elkövetőit és támogatóit felelősségre kell vonni!

 

 

Lehetne elemezgetni, hogy az elmúlt 7-8 évben szervezett devizahiteles tüntetéseink miért nem voltak sikeresek. Egészen biztosan nagyon-nagyon sok, valóban hasznos, helyt álló érvet fel lehetne sorolni…

 

 

 

Most, hogy járjuk a városokat a devizahiteles országjárás keretében…

 

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/orszagjaras-2018-19/

 

 

… szembesülünk azzal, amit igazából, ott mélyen azért éreztünk. A lakosságnak, a sorstársainknak, fogalmuk sincs arról, hogy mi devizahiteles érdekvédők vagyunk, létezünk, cselekszünk már évek óta. A virtuális valóság, a Facebook torz világa megtévesztett bennünket.

 

Mi tehát a megoldás kulcsa?

 

A megoldás: ÖN !!!

 

 

ÖNTUDAT

Fel kell mérni, hogy mi a saját érdeked. Milyen helyzetben vagy, ki mivel akar manipulálni, befolyásolni? Milyen lehetőségeid vannak?

 

 

ÖNTEVÉKENY

Amikor már tisztában vagy a saját helyzeteddel, akkor cselekedni kell. No nem arra gondolok, hogy a Facebookon kell aktívabbnak lenned.

 

 

ÖNSZERVEZŐDÉS

Amikor már el kezdtél tevékenykedni, akkor kezdj el keresni a közeledben (rokon, szomszéd, munkatárs…) sors- és küzdőtársakat. Tudjatok tágabb lakóhelyeden belül egymásról, ki ellen folyik végrehajtás, ki pereli a bankját.

 

 

ÖNBIZALOM

Természetesen bíznod kell a sikerben is. A bizalomra tudásra van szükség. A tudás átadása érdekében kezdtük el pl. az országjárást.

 

 

Borzalmas régóta pusztít a devizahitelezés hazánkban. Csak akkor érhetünk el eredményt, ha tömegesen és rendszeresen lépünk fel a saját érdekünkben.

 

 

Vegyetek részt tüntetéseken, táblákkal, zászlókkal, molinókkal, lepedőre írt feliratokkal.

 

 

Ismerjük a múltat, amit a Hatalom már próbál meghamisítani.  Ugyebár meg vagyunk mentve… Nincs már devizahiteles probléma. A történelem hamisítás azonban a tényeket csak időlegesen fedi el.

 

A jövő alakítása azonban a kezünkben van! Rajtunk múlik, milyen lesz a banki károsultaknak, a megtévesztett és becsapott százezreknek a 2019-es év!

 

Egyéni döntésen múlik, hogy ki miként lép fel saját érdekében, vagy esetleg milyen indokokat talál arra, hogy fásult, reménytelen, passzív maradjon.

 

 

ÖN DÖNT !