Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.03

MTI közleményünk - 2017.08.03.

mti-kozl---2017.08.03.---kep-02.png

 

Támogatjuk az LMP és a Párbeszéd törvényjavaslatait. Indokolt a végrehajtások, kilakoltatások felfüggesztése. Szükséges és elengedhetetlen, hogy a Parlament érdemben foglalkozzon a "deviza alapú" lízing- és kölcsönszerződések összes problémakörével, természetesen a civilek bevonásával.

 

Teljes mértékben indokolt, hogy amíg nincs döntés az Európai Unió Bíróságán lévő ügyekben, álljanak le a kilakoltatások, a végrehajtások. Évek óta hangsúlyozzuk, hogy alapvető fogalmak, összefüggések nincsenek még tisztázva. A devizahiteles törvények olyan kúriai állításokon alapulnak, melyek fogyasztóvédelmi normáknak és gazdasági törvényszerűségeknek ellentmondanak. Az ország vezetésének történelmi felelőssége, hogy szembenézzen a kialakult helyzettel, a végrehajtásokat és a kilakoltatásokat függessze fel, állítson fel parlamenti bizottságot és vizsgálja felül az árfolyam-változás terheinek kizárólag az „adósok” általi viselését.

Azért, hogy a sorstársaink értesüljenek a friss devizahiteles fejleményekről, Hiteles Lapok néven rendszeresen rövid tájékoztatókat adunk ki.

 

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/hiteles-lap---hirlevel/a-legujabb-es-korabbi-szamok.html

 

Hiteles Mozgalom