Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.10.05

Klubrádió - helyreigazítás kérése

 Tisztelt Klubrádió!

    Kedves Bolgár úr!

 

 klub1.jpg

 

Az október 3.-i Megbeszéljük… című műsor vendége Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára volt.

 

A devizahitelezéssel (deviza kölcsön és deviza elszámolású forintkölcsön), a lakossági eladósodás problémáival és a pénzintézetek jogszabályok, hatóságok általi ellenőrzésével, szabályozásával kapcsolatban a főtitkár úr több valótlanságot is állított.

 

Betelefonáltam  a műsorba, hogy a valótlanságokra felhívjam a hallgatók és Bolgár úr figyelmét. Sajnos az első valótlanság ismertetése után megszakították a telefonkapcsolatot.

 

Kérem tegyék lehetővé hogy kifejthessük véleményünket ugyanolyan időmennyiségben és ugyanolyan formában, mint amilyent a Bankszövetség főtitkárának biztosított a Klubrádió.

 

Súlyosan sérült október 3.-án a kiegyensúlyozott tájékoztatás, a műsor összességében alaposan félrevezette a hallgatókat.

 

Mellékelem azokat a dokumentum részleteket, melyek többszörösen alátámasztják az elhangzott állításomat,  azt, hogy a kölcsönszerződéseket nem ellenőrizte semmilyen hivatal, mert ezt jogszabály nem teszi lehetővé.

 

Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára valótlanságot állított.  Sajnos a műsorban nem ez volt az egyetlen, adatokkal cáfolható valótlan állítás.

 

Helyreigazítást kérek egyrészt oly módon, hogy a mellékelt bizonyítékok alapján közlik a rádió hallgatóival a valóságot, másrészt oly módon, hogy a fentiek szerint lehetőséget biztosítanak személyes beszélgetésre élő adásban.

 

 

Üdvözlettel:

Szabó József

Hiteles Mozgalom ügyvezető

Arany Liliom Alapítvány

 

 

Melléklet:

 

pszaf-lev-01.png

 

pszaf-lev-02.png


 

pszaf-lev-03.png

 

pszaf-lev-04.png

 

pszaf-lev-05.png

pszaf-lev-06.png

pszaf-lev-07.png

pszaf-lev-08.png

pszaf-lev-09.png

pszaf-lev-10.png

pszaf-lev-11.png

pszaf-lev-12.png

 

pszaf-lev-13.png


A rádió műsor:

http://www.youtube.com/watch?v=e0mDkN6KCsU&feature=youtu.be