Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.01

Kásler és én - a tájékoztatás részben igaz

kasler-cikk---01.png

 

Az alábbi Kásler Árpád által közzé adott tájékoztatásból annyi igaz, hogy valóban nyújtottam be petíciót az Európai Parlament illetékes bizottságához. Másnap valóban felhívtam Kásler Árpádot, úgy gondoltam illő, hogy tájékoztassam (mint ahogyan a PITEE-t is tájékoztattam).

 

Kásler Árpád többi állítása egyértelműen őt saját magát minősíti. Mindenki azt gondol amit akar és úgy teszi közzé, ahogy a műveltsége, tanultsága és jelleme alapján tudja.

 

Mint minden eddigi „debil” munkámat, ezt is elérhetővé teszem. Hamarosan olvasható lesz. Aki nem tud várni addig, az írjon:

hitelesmozgalom@gmail.con

 

Természetesen 2018-ban segítettük Kásler Árpádot, ott voltunk a Kussuth téren mi is gyűjteni a támogató aláírásokat. Én is és a "sose volt tagságom" is.

 

kasler-cikk---02.png

 

 

 

 

 

TITKOSSZOLGÁLATI MŰVELETEK

Szerző: Kásler Árpád :: Megjelent: 2021. április 30., péntek

 

Vagy egész egyszerűen agyatlan, teljesítmény nélküliek debilizmusáról lenne szó? Nem hiszem.

Az MSZP által marionett bábuként ráncigált kirakat Hiteles Mozgalmára, Szabó József felhívott telefonon, hogy erőt merített a Brüsszeli petíciós munkámból és ő is most benyújtott egy devizahiteles petíciót az EP petíciós bizottságának…..(még vagy egy tucatnyian nyújtsanak be újabbat, hadd vesszen el a lényeg a sok saláta között) . Elküldtem oda ahová való a tudatlan, vagy nagyon is tudatos szalámizót. Tagsága, támogatottsága sose volt említésre méltó, teljesítménye úgyszintén a nulla alatt megrekedt, de érdekes módon erről a semmiről sorra születnek sajtótájékoztatók, míg a valamiről, az érdemiről soha, semmilyen média egyetlen másodpercet sem közöl.

Ugyanez volt a szerepe Pókának, meg a többi szarházinak is, de a kifosztottak ebből mit sem érzékeltek, sőt azt szűrik le, hogy Kásler nem fog össze senkivel. Sajnos nem látják ezeknek a ténykedéseknek az iszonyatos romboló, szalámizó hatását, úgy mint a Lázár Dénes beadványának tartalmából sem érzékelik, hogy az adósok érdekei ellen szól.

Nekem így is jó, ha a kifosztott tömegnek jó.

Kásler Árpád