Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.17

Együtt - és a devizahitelesek

egyutt-pr---kep.png

 

 

Együtt program, „Szabadság és Igazságosság” – 97 oldal, és 491 pont.

 

Csupán az alábbi öt pont hozható némileg közel a devizahitelezéshez:

 

 

150. Megszüntetjük a Magyar Nemzeti Bank összes, a jegybanki szabályokkal ellentétes alapítványát és intézményét. Az így megspórolt pénzt államadósság csökkentésre fordítjuk.

 

201. A települési támogatások szétaprózott, hatékonytalan és méltánytalan rendszere helyett bevezetünk egy, az ország minden településén egységes szabályozás szerint elérhető normatív lakhatási támogatást és adósságkezelési szolgáltatást.

 

204. A krízishelyzetbe került lakáshitelesek megsegítése érdekében kibővítjük és hatékonyabbá tesszük a Nemzeti Eszközkezelő működését.

 

355. A banki költségek csökkentése érdekében erősítjük a piaci versenyt.

 

437. A fogyasztók számára költségmentessé tesszük az eladósodást megakadályozó, előre fizetős, kártyás órák felszerelését a víz-, gáz-, villanyáram-hálózatra.

 

Az egyértelműen megállapítható ebből a programból, hogy fogalmuk sincs a devizahitelezés problémaköreiről az Együtt Korszakváltó Párt programíróinak.

 

Kedves devizahiteles barátaim – ideje felkötni a gatyát, felállni a fotelből a TV elöl, illetve a számítógép elől, és elindulni tájékoztatni a gondjainkról, a problémáinkról, a bankok és a bíróságok tevékenységérő a jelenlegi képviselőket és a helyükre pályázókat! Gondolom van véleményetek a behajtókról és a végrehajtókról is. Semmit se tartsatok magatokban!