Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.07.23

DÉSZ közlemény az újabb kormányzati "mentőcsomaggal" kapcsolatos tárgyalásokról

 Továbbítom a DÉSZ közleményét, valóban elfogadhatatlan ami készül - jozef-

 

Közlemény:

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének (DÉSZ) kommünikéje

az újabb kormányzati „mentőcsomaggal” kapcsolatos tárgyalásokról

 

desz.jpg

 

A kizárólag devizahiteles és devizaadós tagokból álló – bíróság által bejegyzett – legitim érdekvédelmi szervezetünk csatlakozott és rendes tagjai nevében tiltakozunk, hogy a politikai pártok illetve a kormányzat „patyomkin”, ál devizaadós és devizahiteles „civil” szervezetekkel egyezkednek a devizahitelesek és devizaadósok ügyében. Az ilyen egyezségeket nem ismerjük el, azokat bojkottáljuk. Krónikus hazudozókkal, tolvajokkal, terrorista bankárokkal nem tárgyalunk. Velük a bíróságokon van dolgunk. Kérjük a valódi devizahiteles és devizaadós tagokból álló egyesületeket és mozgalmakat, valós szakértői fogyasztóvédelmi szervezeteket, hogy csatlakozzanak közleményünkhöz, ne tűrjük hogy helyettünk és nevünkben fogadatlan prókátorok mutyizzanak és pártpolitikai érdekek mentén ránk terhelő látszatot keltsenek a közvéleményben.

Továbbiak: www.devizaados.eu Budapest, 2013-07-23 Tilk László Géza DÉSZ elnök

TUDJUK, MERJÜK TESSZÜK A DEVIZAADÓSOK IGAZSÁGÁT!

A médiában és különösen a Facebookon is a bejegyzésekből látszik a sok "színes" vélemény. Ki mint él, úgy ítél. Vannak itt köztünk is szép számmal, akik osztanák a másét. Hát nem! A mi fejünk felett, a mi kockázatunkra SENKI NE EGYEZKEDJEN, RENDELKEZZEN, különösen KRÓNIKUSAN HAZUDOZÓ TOLVAJ politikusok, a TERRORISTA BANKÁROK NE. Majd mi kezünkbe vesszük a dolgot, a sipista bankárt fülénél fogva és a bíró elé visszük. Ne kímélje itt senki a bírákat, hogy jaj nem bírják. Erre vannak kitalálva. Aki nem kívánja érvényesíteni a jogait, az ugyanezt nekünk ne ajánlgassa, a magáéval verje a csalánt. Ne legyen lojális se a bankokkal, se kormánnyal és velünk se, de ne álljon utunkba jogos érdekeink bíróság előtti érvényesítésében! Minket ne mentsen meg senki, főleg AKARATUNK ELLENÉRE. Álljuk és a magunkfajták állják a sarat. Fizetünk is és a perköltségeket is álljuk, igazunk, vagyonunk érdekében. A SOK NYÁLAS, ÁLSÁGOS MEGMENTŐ PEDIG HÚZZON A BÚBÁNATBA. Magát és a maga vagyonát mentse - ahogy már Csányi is az OTP vezér - az a komprádor értelmiség, politikai garnitúra, aki ezt a helyzetet előidézte. Mindenki tegye a dolgát! A kormány ne megmentsen, hanem garantálja a törvényes rendet! A jogrend érvényesülését, ne – ahogy az eddigiekben - bankokkal mutyizzon!!! Hagyjon minket a bíró előtt elszámolni a bankárral!!! Hagyjon minket kilépni, ebből a rossz "házasságból".
Ahogy Róna Péter már régóta sulykolja, nem a médiában a szájkaratéval és agymosodával, nem az utcán a gyűlölettől burjánzó vonulásokkal, hanem a bíróságokon a perekkel kerülhetnek és kerülnek is helyre a dolgok. Mind az elszámolás-újraszámolásra, mind a kártérítésre a bíróság - a TÖRVÉNY - teszi ki a pontot!

Megjelent: 2013. július 23. kedd, 15:14

 

Írta: DÉSZ Elnök

http://www.devizaados.eu/index.php/hirek/547-kozlemeny-a-devizaadosok-erdekvedelmi-szovetsegenek-desz-kommunikeje-az-ujabb-kormanyzati-mentocsomaggal-kapcsolatos-targyalasokrol