Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.08.21

Búcsúzunk Menyus, folytatjuk a harcot!

menyus-01.png

 

Menyhért Péter, Menyus fáradhatatlan devizahiteles harcos volt.

 

Keményen és kíméletlenül fogalmazott és szembe ment mindenkivel, hogy az igaza utat találjon magának.

 

 

„Szerződéses jogvita, csalás vagy tömeges emberkísérlet? „Deviza alapú” vagy „deviza nyilvántartású” kettős pénznemű jogügyletek” című elemzése (társszerzőként) itt olvasható:

http://mek.oszk.hu/19100/19119/19119.pdf

 

 

menyus-02.png

 

 

Munkássága, harcossága megismerhető még

videókból:

 

 

 

petícióból:

https://www.peticiok.com/a/54551

 

beszámolóiból:

Kitaláltam ugyan a „Közösségi Feljelentés” intézményét, de ennek semmi köze sincs az „összefogáshoz”, pedig mennyiségi nyomásgyakorló hatása lehetne! Ilyen jogi fogalom nem létezik, hiszen a büntetőjog alapvetően egyéni, személyes műfaj. Az azonban, hogy ilyen fogalom nincs definiálva, nem jelenti azt, hogy jogszerűen nem is létezik.

A „Közösségi Feljelentés azaz KF” intézményét azért kellett „megalkotni”, mert a világon egyedülállóan, Magyarországon létezik csupán (EZ IS HUNGARIKUM!!!) olyan ÜGYÉSZSÉG, amely a Magyar állam, a hatályos jogrendünk és a magyar polgárok védelme helyett, haveri bűnözői körök (lásd a don Csányi – féle bankármaffia) érdekeit védi, a bűnözők helyett az áldozatokat cseszteti, zaklatja. Ez a poltpéteri bűnpártoló ügyészség ma csak politikai megrendelésre dolgozik: te csóró kisember, hiába teszel feljelentést egy egyértelmű bűnügyben, ezek a jogász szakma szégyenét jelentő ügyészek érdemi vizsgálat nélkül elutasítják a feljelentést. Szerintük semmi nem bűnügy, ami CSAK kisembereket sért.

 

https://civilkontroll.com/menyhert-peter-a-bankok-elleni-kozossegi-feljelentes-jelenlegi-allasa/

 

menyus-03.png

 

 

 

Pihenj Menyus, rengeteget dolgoztál a devizahitelesek érdekében, nem feledünk és folytatjuk a harcot!