Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.06.11

Az új kormányzat devizahiteles feladatai...

pr-01.png

 

"A programról szóló hatpárti egyeztetés hónapok óta tart, és nem is akartuk ezt siettetni: azt akartuk, hogy minden mondata olyan legyen, amelyben mindegyikünk egyetért; amelyben mindannyiunk értékei, szempontjai érvényesülnek. Most elkészültünk egy dokumentummal, és az elé bocsátjuk, akire igazán tartozik: Önre, magyar választóra. Ez nem egy kész választási- vagy kormányprogram, mert annak megalkotása nem lehet a pártok belső ügye. Ez a dokumentum feladatok leírása: olyan feladatoké, amelyeket egy új kormányzat feladatainak tartunk."

 

Nagy kíváncsisággal futottam gyorsan végig a kormányzásra készülő ellenzéki összefogás első anyagát. Négy mondatot, faladatot találtam, mely nekünk, devizahiteleseknek fontos:

 

 

A devizahiteles ügyekben keletkezett kilakoltatásokat határozatlan időre fel kell függeszteni, egészen addig, amíg nem születik az érintett számára megnyugtató, igazságos megoldás.

 

Kártérítési Alapot kell létrehozni a hitelkárosultak problémáinak rendezésére.

 

Az emberek boldogulása érdekében az új alkotmány… garanciákkal védje a fogyasztók jogait.

 

A fogyasztói jogok megerősítése érdekében erős mandátumú, független, átlátható fogyasztóvédelmi intézményrendszert kell kialakítani.

 

 

https://kozosalap.hu/

 

 

pr-02.png