Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.11

Szabadszállás: Dr. Ölveczky István és Bereczk Krisztina

szabadszall---17.12.14.---kep.png

 

2018. január 1.-től új polgári perrendtartáslép életbe, a keresetindítás százszor nehezebb lesz, mint előtte!

A nehezebb perindítás nagyobb időráfordítást igényel, amely egyrészt kevesebb ügy befogadhatóságát jelenti, másrészt magasabb költségeket, ügyvédi díj emelést.

részletfizetés mindkét fél érdekét szolgálhatja, az új Pp. elkerüléséért az ügyvéd boldogan elfogadja a díját részletekben is.

Ma 15.000Ft illetékkel elindítható a kereset. Ennyit feltétlenül szánni kell rá.

Megszűnnek a végrehajtási perek. Mindennek a kiindulópontja a semmisségi per lesz.

 

Szabadszálláson jelentjük be a banki és más jogászokat is megbotránkoztató, de vaslogikával felállított következő devizahiteles programelemet. Az alapot már mindenki fújja, remélem: forintosítás szerződéskötéskori árfolyamon.

 

http://www.batorprogram.hu/M10/Akciozunk.htm

 

----------------------------------------------------------------

Bereczk Krisztina vagyok, két gyermekes anya és saját érvénytelenségi és végrehajtási perem kapcsán tárult elém a magyarországi devizás szerződések háttere.

 

Akkor döntöttem el, hogy ismereteket szerzek és a jogvédelem segítségével kiállok magamért és gyermekeimért. Felvettem a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik hasonlóan károsultjai lettek, de tenni kívántak jogaik érvényesítésével kifosztásuk és ellehetetlenítésük ellen. Így váltam hiteleseket segítővé, jogvédővé. Szakmai és jogi segítséget elsőként Dr. Ölveczky Istvántól és Dr. Kerekes Andreától kaptam, akik a mai napig ügyvédeim, jó barátaim.

 

2011-ben Ők alapították meg a Bátor Egyesületet, amelynek azóta is aktív tagja vagyok. Az itt tanultakat alkalmazva van lehetőségem az érdemi segítségnyújtásra. Folyamatosan képezve magam lehetőségem nyílt arra, hogy az országban az Egyesület ügyvédein, jogász és jogvédő tagjain kívül újabb 14 ügyvédhez csatlakozzam és még nagyobb tapasztalati és tudásbázisból merítve segítsem a hitel-károsult családokat.

 

Az ügyvédcsoport más pertechnikák és ügymenet alkalmazásával vált hatékonnyá, így több száz megnyert perrel rendelkezik a devizás szerződések széles palettáját érintve.

 

Egyes forintos hitelek perét is vállalják ,hisz nagy a hasonlóság. A blanketta szerződések típus szerződések.

 

Több ezer sorstársammal találkoztam az elmúlt 6 évben akiknek a szerződéseik átvizsgálásával egyedi élethelyzeteiket megértve jogi és stratégiai tervek felállításával végleges megoldást adhatnak a peres eljárások. ( több tízezer per van folyamatban ).Jelen időben kivételesen nagy fontosságú és sorsdöntő erejű ,hogy minél többen merjenek jogi hadszíntérre lépni és perben érvényesíteni jogaikat! Célom és cselekedetem volt az elmúlt 6 évben , hogy országosan ingyenes jogvédelmi segítséget nyújtsak Sorstársaknak.

 

Örömmel tölt el, hogy a szakmai tudás és tapasztalás esszenciáját ami országosan is csak két tucat ügyvéd és jogász áldásos ,kitartó kutató munkájának eredménye és felvállalása, ismerem és megoszthatom a becsapott Emberekkel. Hálás vagyok azoknak Akik keresztezik az utamat és emberi vagy szakmai hozzájárulásukkal önzetlenül bátorítanak, engedik hogy melléjük álljak és hisznek bennem.

 

https://csakanoknekmagazin.hu/szakertonk-bereczk-krisztina