Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.28

SEPRÜS TÜNTETÉS! - 2018. április 9.

seprus---kep.png

 

SEPRŰS TÜNTETÉS!

 

LEGYÜNK MI AZ ELSŐK A VÁLASZTÁSOK UTÁN!

 

 

2018. április 9.-én 10:00-től 11:00-ig

Budapest - Kossuth Lajos tér

 

 

 

Szerveződés a Facebookon:

 

https://www.facebook.com/events/426858951083697/

 

 

 

A választási eredményektől függetlenül mi, a pénzügyi szektor áldozatai legyünk az elsők, akik véleményt nyilvánítunk!Legyünk elsők az életmentő követelésünk nagyon határozott, markáns kinyilvánításában is! Akár marad a Fidesz-KDNP, akár bukik, akár koalícióra kényszerül, követeljük, hogy az új kormány első, azonnali intézkedése a végrehajtások leállítása legyen! Az, hogy ezt mennyire hatékonyan tudjuk képviselni, jórészt a jelenlévők létszámától függ! Ezért korra, nemre, vallásra, foglalkozásra, pártszimpátiára való tekintet nélkül várunk mindenkit, aki hazaárulásnak, gyalázatnak, skandalumnak, vérlázítónak, vagy szimplán elfogadhatatlannak tartja, hogy több százezer családot akarnak kilakoltatni a végrehajtók jogtalan, csaláson alapuló követelések miatt! Ne hagyjunk kétséget afelől, hogy ha bukik a Fidesz-KDNP, akkor kőkeményen be fogjuk vasalni az ellenzéken az Adóskamara általuk is aláírt 12 pontját! Ha pedig marad a jelenlegi kormány, őket sem hagyjuk élni és lopni a mi bőrünkre tovább! Elég volt! Kutya kötelességük lesz, mint ahogyan már eddig is az lett volna igazságot szolgáltatni a devizahiteleseknek, és megvédeni őket a belső ellenségtől! Hozzatok magatokkal seprűt! Három dologra fogjuk használni.

1. Söpörjük ki a seprűkkel a Kossuth térről a régi népnyomorító doktrínákat! Nem kérünk többet semmilyen bankárkormányból, bármilyen színű is! Nem tűrjük tovább, hogy a pénzügyi szektor megvegye vagy megzsarolja a hatalmi ágakat!
2. Új seprű jól seper! Ezt várjuk az új kormánytól!

3. Remekül el lehet helyezni az üzeneteinket a seprűkön! Írjátok rá, mit üzentek a hatalomnak!

 


Szintén legyen nálatok minimum egy pár használaton kívüli cipő is! A téren elhelyezett több ezer pár cipő azokat fogja jelképezni, akik már nem lehetnek velünk. Hadd lássa ország-világ, mit tettek a bankárok, politikusok, közjegyzők, ügyészek, bírók és végrehajtók az ország népével!
 


Mind létszámban, mind aktivitásban, mind pedig látványban nagyon hatásos tüntetésre számítunk!FOGLALJUK EL AZ EGÉSZ TERET, AZ EGÉSZ MÉDIÁT, AZ EGÉSZ KÖZBESZÉDET EGÉSZ NAPRA! VAGY INKÁBB A BANKÁROK ÉS AZ ŐKET KISZOLGÁLÓK FOGLALJÁK EL AZ OTTHONAINKAT AZ EGÉSZ HÁTRALÉVŐ ÉLETÜNKRE??? NEM HAGYJUK!

 

 

 

 k a p c s o l a t

 

adoskamara@gmail.com

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.