Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.21

Piaci árfolyamon? SOHA!

A töntés szervezők Facebook oldaláról:

 

Tisztelt Sorstársak!
 

Amint azt nyilván tudjátok, a kormány benyújtotta a parlamentnek elfogadásra, a piaci árfolyamon történő forintosításról szóló törvény tervezetét. Ne legyen kétségetek afelől, hogy a fidesz-kdnp kétharmad elfogadja-e azt és törvényerőre emeli előreláthatólag november 25-én.


Ez részünkről teljes mértékben ELFOGADHATATLAN!

 

256-nem.png


A szokásos eljárás egyszerű: felröppentik a hírt a az előbb említett forintosításról. Ha a tiltakozás gyenge, vagy szórványos, gond nélkül át is megy a törvényhozáson.
Amennyiben ezt a törvényt elfogadja az országgyűlés, nincs visszaút!

 

Piaci árfolyamon kezdheti mindenki elölről a kölcsöne törlesztését.


Itt a tervezett program.

24-én hétfőn reggel 10 órakor kezdünk a Kossuth téren, a Parlament előtt. Nem tudjuk előre, hogy mikor lesz a szavazás, akár hétfőn is lehet, ezért kell előbb kezdeni a tervezettnél. Időnként egy-egy meghívott vendég fog felszólalni. A demonstráció addig biztosan tart, amíg a képviselők nem szavaznak. Mi /a szervezők/ éjjel is ott leszünk.

 

Következő nap, 25-én a gyalogosok folytatják a parlament előtti tüntetést. Reggel 8 órától kezdjük a figyelmeztető félpályás autós útlezárást. Akik autóval jönnek, velük találkozó pontot egyeztetünk és 8 órára elfoglaljuk helyünket. Ennek várható helyszíne a József Attila utcán lesz, a József Nádor tér előtti szakaszon, vagy annak közvetlen közelében. Azért itt, mert itt van a Nemzetgazdasági Minisztérium és a bankszövetség is. Érezzék a törődést!

 


A figyelmeztető demonstrációt itt is, ott is a szavazás eredményéig tartjuk fenn. 
Az ez utáni program a szavazás eredményétől erősen függ. Amennyiben megszavazza a Parlament ezt a törvényt, a polgári engedetlenség felé nyitva az út annak, aki úgy gondolja. :) 

 

 

https://www.facebook.com/events/728453403904218/?pnref=story

 

UGYE NEM KELL KÜLÖN MONDANI,

HOGY MOST NEM MARADHATSZ TÉTLEN !!!!!!

 

radikalis-bankellenes-csoport.png