Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.09.26

Meghívás a Bankszövetségtől

 Tisztelt Főtitkár Úr , Tisztelt Bankszövetség !

 

Köszönettel elfogadjuk meghívásukat és részt veszünk október 3.-án a konzultáción.

A Hiteles Mozgalom álláspontját, valamint a társadalmi probléma megoldásához

szükséges javaslatait írásban fogjuk átadni a konzultáción.

 

Kérjük küldjék át a Kormánynak már átadott megoldási terveiket, hogy ki tudjuk alakítani véleményünket ezzel kapcsolatban. 

 

Üdvözlettel:

 

Jakus Mariann

Kirchner Csilla

Szabó József

 

a Hiteles Mozgalom alapítói

a konzultáción részt vevő személyek

 

és a meghívó:

 

Jakus Mariann Úrhölgy részére

Hiteles Mozgalom

 

Tisztelt Jakus Mariann!

 

A Magyar Bankszövetség 2013. szeptember 19-én hivatalosan bejelentette, hogy fórumot nyit a devizahiteles ügyfeleknek, továbbá a velük foglalkozó civil szervezeteknek abból a célból, hogy a lakáscélú devizahitelekkel kapcsolatos tárgyalások előmozdítása érdekében javaslataikat megismerhessük. Ennek a kezdeményezésnek része, hogy a lakáscélú devizahitelek problémájával foglalkozó civil szervezeteknek is legyen lehetősége javaslataik megismertetésére. A Bankszövetség közleményének megfelelően olyan javaslatokat fogadunk, amelyek elősegítik az árfolyamkockázatok mérséklését vagy megszüntetését, nem veszélyeztetik a pénzügyi stabilitást, megőrzik a bankrendszer működőképességét, valamint az igazságosság érdekében biztosítják azt, hogy a forintban eladósodottak nem járnak rosszabbul, mint a devizahitelesek.

 

Az Ön által képviselt, a devizahiteles problémakörrel foglalkozó civil szervezet képviseletében tisztelettel meghívom Önt és a szervezetet képviselő további, maximum 2 munkatársát egy olyan találkozásra, amelyen a probléma megoldására vonatkozó javaslataikat elmondhatják. Szívesen vesszük azt is, ha ezeket a javaslatokat a helyszínen írásban is átadják. Mivel több civil szervezet képviselőit hívjuk meg, kénytelenek vagyunk időbeosztással élni, ezért minden szervezet képviselőjének/képviselőinek 20 perc áll rendelkezésére javaslataik megtételére. Az előterjesztett javaslatokról jegyzőkönyv készül.

 

A találkozás időpontja:                

2013. október 3. (csütörtök). Az Ön számára biztosított időpont: 10:20-10:40-ig

 

 

Helyszín:                                           

a Magyar Bankszövetség székháza (Bp. 1051. József nádor tér 5-6. II. emelet)

 

 

bankszovetseg_szekhaza.jpg

Részvételi szándékát kérjük szíveskedjék legkésőbb 2013. szeptember 27-ig a következő e-mail címre visszaigazolni, megjelölve az Önt kísérők nevét is: titkarsag@bankszovetseg.hu

 

Tisztelettel:

 

Dr. Kovács Levente

főtitkár

Magyar Bankszövetség

 

kovacs-levente-bankszovetseg.jpg