Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.02.28

Ha jő a veszedelem…2...

Pár hete is lépésre biztattam mindenkit, lépjünk el a monitor elöl, hagyjuk kis időre a billentyűket, mutassuk meg magunkat, hallassuk a hangunkat. Olyan világot teremtettek körénk, mely idegen tőlünk: harsány, agresszív, cinikus, álnok.

Tudjuk igazunkat!

Elmondjuk, leírjuk a Parlamentnek, az Ombudsmannak, a Koztársasági Elnöknek, az illetékes Minisztériumoknak, Hivatalnak, Hatóságnak. Hihetetlen módon a "megtévesztett és becsapott"  hitelesek józan, megfontolt, mérsékelt hangja ebben a világban semmi, nulla, érdektelen. A hatalomnak a bankrendszer minden hazugsága, legyen az bármilyen képtelenség is, maga a megkérdőjelezhetetlen igazság. Elfed mindent.

Át kell törnünk ezt a hazugságot.

Ebben a keserves világban ÜVÖLTŐ HANG KELL !!!

Képesek vagyunk kiállni igazunkért?

Nem Árpádért, nem Györgyért, hanem saját magunkért !!

E L É G     V O L T    !!!!!

 

Ha jő a veszedelem…

2013.02.14

 Ha jő a veszedelem, ha jő a tatár, a török, hogy elpusztítsa otthonunk, lehetetlenné tegye megélhetésünk, akkor lépnünk kell, hogy megvédjük magunkat. Van aki kaszát-kapát, van aki botot-husángot ragad.

Most is különbözőképpen szálltunk szembe az otthonunkat, életünket veszélyeztetőkkel. Mások az eszközei a Hiteles Mozgalomnak, mint a Báésznek, mások Árpádnak és mások nekem. Most nem azon kell vitázni, hogy melyikünk eszköze, fegyvere a jobb, hanem határozottan együtt kell fellépnünk. Most az együttes fellépés ideje jött el.

Lépnünk kell, hogy megvédjük magunkat. A lépés nem az, hogy elszaladunk, a lépés az hogy elszántságot mutatunk őszintén, szívből jövőt. Családunk életéről, hazánk jövőjéről van szó.

Lépnünk kell, nem maradhatunk a zárt ajtók mögött reszketve,hogy mikor kopogtatnak, mikor dörömbölnek.

Lépnünk kell, találkozzunk szombaton....

                             MÁRCIUS 9.-ÉN 11-TŐL

                         A JÓZSEF NÁDOR TÉREN!

Minden szabadcsapatnak is ott a helye!

-jozef-

 

 

marc-9.jpg