Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.03.26

Gyertek a Kúria elé pénteken!

marc-26---kep-01.png

 

 

ÁLLJUNK KI

A BÍRÓI FÜGGETLENSÉG MELLETT !!!

 

KÖVETELJÜK AZ UNIÓS

FOGYASZTÓVÉDELMI ELVEK

FIGYELEMBEVÉTELÉT !

 

 

A Jogállamért Egyesület 2019.03.29.-én de 10.00-tól bejelentett demonstrációt tart a Budapest V. Markó. u. 25.szám előtt, a Kúria épületével szemben, mely rendezvényre minden érdekvédő szervezetet, és támogató tagjait, ezúton meghívunk.

 


Kiemelten fontos a nagy létszámban történő megjelenés. Kérünk mindenkit, aki érintett a ”deviza förmedvény” kölcsön szerződések ügyében, hogy a jelzett időpontban legyen a helyszínen.


Minden érdekvédő csoport tegye félre a megosztáshoz vezető gondolatait, és egységesen álljunk ki a legfontosabb ügyért, kilakoltatások, és a végrehajtások azonnali felfüggesztéséért.


Minden jogi ok meg van arra, hogy végre cselekedjünk, újra közösen együtt. A cél, a lakhatási jog biztosítása, minden állampolgár számára, függetlenül attól, volt e kölcsöne, avagy van kölcsöne, esetlegesen a jövőben lesz e kölcsöne.


Újra egységbe kell állni annak érdekében, hogy ne tudják tovább csorbítani a jogérvényesítési lehetőségeinket. Mindenkinek kivétel nélkül köszönjük, akik az elmúlt nehéz években kiálltak a károsultak érdekében, és tették a dolgukat saját meggyőződésük szerint, ezzel támogatva, és tanítva az igenszéles társadalmi réteget, akik a bankok kapzsisága miatt nagy bajba kerültek. Arra kérek mindenkit, zárjunk le egy korszakot, és közösen együtt-egymásért küzdjünk tovább, mert a végső és igazságos megoldás csak akkor fog bekövetkezni. Vegyük tudomásul, hogy külön-külön gyengék vagyunk, egységben pedig erősek, és a győzelem elkerülhetetlen.

 

A Facebook esemény:

 

Bírói függetlenségért

https://www.facebook.com/events/409293633215533/