Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.09.16

Devizahitelesek, a kormány, a bíróságok és a jogállamiság

2018-szept-16.png

 

A lehető legkényelmesebb számunkra, bank- és kormány károsultak számára, ha más által szervezett megmozduláson veszünk részt. Nincs más dolgunk, mint oda menni, táblákkal, molinókkal. Használjuk ki a lehetőséget, legyünk ott 16 órakor a Bem József téren!"Aki az Orbán-kormány gaztetteit támadja, az nem Magyarországot támadja, hanem éppen a magyar emberek érdekeit, jogait védi.
Mutassuk meg, jobban szeretjük a hazánkat annál, hogy hagyjuk, hogy Orbán Viktor ország-világ előtt tönkre tegye azt."
"Meg fogjuk mutatni, hogy Magyarország sokkal több Orbán Viktornál és hogy nem lehet semmibe venni európai értékeinket, jogainkat, szabadságunkat."
Idézetek a rendezvényt szervező pártok felhívásából.

 


Tudom, hogy pártok rendezik ezt a rendezvényt. Szerintem ott a helyünk a civilek és ott a helyünk a pártok által szervezett rendezvényeken is.Mindenhol, minden alkalommal el kell mondanunk: becsaptak és megtévesztettek a bankok; a bíróságokat felülről vezérlik, figyelmen kívül hagyják az európai pénzügyi fogyasztóvédelmi elveket, a devizahiteles törvények a bankoknak kedveztek.
 


Bővebben:
https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/velemenyunk--allaspontunk/devizahiteles-eszrevetelek-a-sargentini-jelenteshez.html

 

 

A Facebookon létrehozott esemény:

https://www.facebook.com/events/248645069067433/