Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.03.26

ÁPRILIS 21 - Békés Összefogás

            Tisztelt Civil Szervezetek Vezetői,

Tisztelt Civil Lakosság!

 

A probléma közös. 

A megoldási javaslatok szerteágazóak.

Azt javaslom, fogjunk össze azért, hogy megmutassuk, hogy a probléma mennyi mindenkit érint!

 

Egy objektív igazság van. A megoldási javaslatok azért is lehetnek ilyen sokrétűek mert nincs mindenki teljeskörűen tudatában az objektív tényeknek.

A megoldási javaslatok sokszínűségével azonban arról is tanúbizonyságot teszünk, hogy milyen gazdag a képzeletünk, mennyi irányban el tudunk indulni keresni, s laikusként is mennyi mindent találunk.

 

Én azt javaslom, jöjjünk össze mindannyian, mutassuk meg, lám mennyi embert érint a probléma. Egyúttal azt is meg tudjuk mutatni, hogy lám mennyi féle megoldási javaslatunk van. S kérjük a szakértőket és felelős tisztségviselőket, hogy az objektív tények teljeskörű ismeretében, felelősségük teljes tudatában és legjobb lelkiismeretük szerint a fennálló problémát a magyar nemzet érdekeit szem előtt tartva oldják meg. Hozzák meg a helyzetre a legjobb megoldást civil kontrollal a háttérben. Ezzel egyidejűleg az elvetett megoldási javaslatokat részletesen indokolják.

 

Összefoglalva jöjjünk össze, hogy:

 

1.       Megmutassuk mennyi embert érint a probléma;

 

2.       Megmutassuk milyen sok megoldási javaslattal álltunk elő civilként ;

 

3.       Kérjük a szakértőket és felelős tisztségviselőket, hogy az objektív tények teljeskörű ismeretében, felelősségük teljes tudatában és legjobb lelkiismeretük szerint a fennálló problémát a magyar nemzet érdekeit  szem előtt tartva oldják meg. Hozzák meg a helyzetre a legjobb megoldást.

 

4.       Követeljük, hogy civill kontrollal történjen a megoldás kidolgozása.

 

5.       Kérjük a szakértőket és felelős tisztségviselőket, hogy a megoldás meghozatalakor, az elvetett megoldási javaslatokat részletesen indokolják.

 apr21.jpg

 

Én Április 21-ét javaslom, mert Árpád volt a legelső, aki meghirdetett egy nagyobb megmozdulást és az erre a napra esik. Véleményem szerint sem a devizahitelesektől, sem a forinthitelesektől, sem az összes érintettől, sem a szolidaritásból segítőktől nem lehet azt elvárni, hogy kéthetente, vagy havonta Budapestre utazgassanak tüntetni.

Induljunk 10.00 órakor az Oktogontól a Hősök teréig. Utána mindenki elsétálhat, aki Árpád megoldási javaslatával nem ért egyet.

 

Az összefogást kizárólag békésen kívánjuk véghez vinni.

Ez egy javaslat. Ha valakinek van jobb ötlete, kérem álljon elő vele. A tényleges békés összefogás érdekében.

Amennyiben egyet értünk az itt megfogalmazottakban, kérem Önöket, hogy mozgosítsák tagjaikat /és tagjaikat J/ s jöjjünk össze mindannyian Április 21-én.

 

Üdvözlettel,

B. Nóra

 

Ui.: azoknak a szervezeteknek küldtem el a levelet, akikről hallottam és megtaláltam az email címüket. Amennyiben tudnak még olyan szervezetekről, melyek a békés összefogás jegyében csatlakozhatnának, kérem továbbítsák a javaslatot.