Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.18

perem fejleménye - 4 hónap alatt

 A bíró határozatának megfelelően 15 nap alatt megírtam a keresetkiegészítést és számszerűsítettem a követelésemet. Felkészültem a kitűzött március 20.-i tárgyalásra.

 

VÉGZÉS - 2012.02.29. - Pesti Központi Kerületi Bíróság

"...perét a bíróság megszünteti és elrendeli a keresetlevél áttételét a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Fávárosi Törvényszékhez"

"Indoklás: A felperesek módosított keresetükben kérték, hogy a bíróság a Ptk.241.§ alapján módosítsa az alperessel megkötött kölcsönszerződés megjelölt pontjait, ugyanakkor kérték a szerződés, valamint a Ptk. 209.§ és a 209/A.§ alapján a megjelölt általános szerződési feltételek semmiségének megállapítását, valamint kártérítés iránti igényt is előterjesztettek."

A Pp. ... pontja szerint a törvényszék hatáskörébe tartoznak a tisztességtelen szerződési feltételek érvénytelensége tárgyában indított perek"

 

KEZELŐ IRODA POLGÁRI ELSŐFOKU ÜGYEK - 2012. március - Fővárosi Törvényszék

Még nem érkezett át az anyag

 

KEZELŐ IRODA POLGÁRI ELSŐFOKU ÜGYEK - 2012. május - Fővárosi Törvényszék

Megtudtam az ügyiratszámot és a bíró nevét. Szakterülete a kifüggesztés szerint, többek között: "szerződések létesítésével, érvényességével, érvénytelenségével, hatálytalanításával kapcsolatos perek".

Megtudtam, hogy írásban kapok hamarosan hivatalos értesítést postán.

 

KEZELŐ IRODA POLGÁRI ELSŐFOKU ÜGYEK - 2012. június 18. - Fővárosi Törvényszék

Megtudtam, hogy az ügyemet áthelyezték a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumába.

Mivel nem magánszemélyt perelek, oda tartozom....