Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.12

Devizahiteles GVH per - tárgyalás - 2019.06.12.

gvh-per---targyalas---kep-01.png

 

A devizahiteles GVH perem lényege:

Fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményeztem a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH). A beadványban ismertettem azt, hogy miként tévesztettek meg százezreket a bankok.

 

A beadványt kiadtam könyvben, az Elektronikus Könyvtárból le tudjátok tölteni (nincs a boltokban):

http://www.elib.hu/19100/19109/19109.pdf

 

A beadványt a GVH különféle kifogásokkal elutasította, nem kíván semmilyen vizsgálatot folytatni a becsapott és megtévesztett fogyasztók érdekében. Az elutasító végzést támadtam meg bíróságon.

 

A keresetemre a GVH védiratban mondott ellen. A védiratra tartalmára nyilatkozatot tettünk, ezt kapta meg az alperes GVH a tárgyalás előtti napon.

 

A mai tárgyaláson olyan tényeket, dokumentumokat ismertettem, melyek nincsenek benne az eredeti beadványban. Sikerült majdnem a teljes bírósági tárgyalást rögzíteni. Az alábbi film vágatlan, ám kissé hiányos.

 

 

Több tárgyalás már nem lesz.

 

A bíróság végzését július 2.-án fogja ismertetni, 13 órakor.

 

Az első benyomásom, hogy tárgyalásról készülő jegyzőkönyv elég hiányos lesz. Ezt abból gondolom, hogy a „bírói hangfelvétel” az elhangzottaknak csak a töredékét tartalmazza. Bízom benne, hogy a komplett peranyag alapján fog a T. Bíróság dönteni és nem a tárgyalási jegyzőkönyv alapján.

 

A tárgyaláson olyan tényeket, olyan dokumentumokat ismertettem, melyek nem közismertek. Pl. a GVH honlapján megtalálható 2010-es elemzésre a tárgyalás előtti napon, késő este leltem rá.

 

Nagyon köszönöm ezúton is a felvételt Filep Andrásnak!

 

filep-andrassal---foto.png