Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.08.14

Devizahiteles könyveim ingyen a neten!

konyveim-ingyen---kep.png

 

 

Az Országos Széchényi Könyvtárban ingyen fel lehet tölteni a könyveket, majd ingyen le is lehet tölteni. Szerencsés lenne, ha minél több devizahiteles könyv a MEK-ben elérhető lenne. Én mindegyik könyvem elérhetővé tettem...

 

új KÖNYV - 2019-ben !!!

 

 

"A végeredményt ismerjük, a bankok becsaptak és megtévesztettek több mint egymillió szerződéssel több millió fogyasztót a tisztességtelen árfolyamkockázat ismertetéssel, a most ismertetett megtévesztésekkel. Több mint 60.000 per indult a bankok ellen, azonban sem a PSZÁF, sem az MNB nem indított egyetlen egy pert sem."

 

Devizahitel

A megtévesztés esetei

mek.oszk.hu/19100/19109/19109.pdf

 

 

a korábbiak:

 

"A Kúria rögzítette, hogy nem ért egyet a Legfőbb Ügyész szakmai véleményével, mert az árfolyamrés igenis a kölcsönszerződés elválaszthatatlan része, az árfolyamrés igenis költség, melyet a szerződésnek tartalmaznia kell. A Kúria ítéletében nincs azonban olyan mondat, hogy a kölcsönszerződés semmis."

Devizahitel

Hol az (i)gazság?

http://mek.oszk.hu/18300/18355/

 

 

 

"Ahogy mi, devizahitelesek megtévesztés és félrevezetés áldozatai vagyunk, ugyanúgy feltételezhető hogy a Kúria is valótlan tartalmú szakmai anyagok alapján hozta meg a határozatait. Most már nem bírói eligazításokra van szükség, hanem valódi konzultációkra."

Devizahitel
A Kúria valótlan állításai

http://mek.oszk.hu/18300/18356/

 

 

 

"A bankvezetők bűncselekményeket követtek el akkor, amikor nem dolgoztattak ki az adósok minősítéséhez árfolyamkockázatot figyelembe vevő számítást. A megtévesztés eleme, hogy a hitelelbírálat során megállapították több százezer családról, hogy képes lesz a kölcsönt visszafizetni."

Devizahitel
Tisztelt Ügyészség...

http://mek.oszk.hu/18300/18357/

 

 

"A magyar jog egyik hiányosságára utal, hogy kialakulhatott, és széles körben elterjedhetett egy olyan szerződéses konstrukció, amely kizárólag az egyik félre - a fogyasztóra - hárította át az ügyletből fakadó kockázatokat. Ezek közül is kiemelkedik az árfolyamkockázat."

Devizahitel

Kézikönyv képviselőknek

http://mek.oszk.hu/18300/18360/

 

 További információ: