Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.17

PITEE: küldjetek leveleket az unió vezetőinek

 

Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdek-képviseleti Egyesület, vagyis a PITEE felhívása!

 

pitee---kuldj---kep.png

 

Küldjön nyílt levelet az Európatanács főtitkárának elnökéhez – Tisztelt Jagland úr

2017. november 16.

 

Az Emberi Jogok Európai Bírósága jelenleg több eljárásban is vizsgálja a magyar devizahiteles törvények jogszerűségét. A Velencei Bizottság pedig már több szakvéleményt is készített a magyar bírósági rendszer működéséről.

Jagland úr az Európa Tanács főtitkára. Jagland úr vezeti azt a nemzetközi szervezetet, amelyinek részei az Emberi Jogok Európai Bírósága, és a Velencei Bizottság. Jagland úrnak lehetősége van arra, hogy kezdeményezze a magyar Alkotmánybíróság joggyakorlatának felülvizsgálatát.

 

https://pitee.wordpress.com/2017/11/16/kuldjon-nyilt-levelet-az-europatanacs-fotitkaranak-elnokehez-tisztelt-jagland-ur/

 

 

Küldjön nyílt levelet az Európai Unió Bíróságának elnökéhez – Tisztelt Lenaerts úr

2017. november 6.

 

Az Európai Unió Bírósága jelenleg több eljárásban is vizsgálja a magyar devizahiteles törvények jogszerűségét.

Lenaerts úr az Európai Unió Bíróságának elnöke, aki a jogi diplomáját Belgiumban szerezte. Lenaerts úr nem tagja annak a diktatórikus bírói karnak, amelyik Magyarországon lábbal tiporja az emberi jogokat.

 

https://pitee.wordpress.com/2017/11/06/kuldjon-nyilt-levelet-az-europai-unio-birosaganak-elnokehez-tisztelt-lenaerts-ur/

 

 

Küldjön nyílt levelet az Európai Bizottságnak – Tisztelt Timmermans úr

2017. október 25.

 

Az Európai Bizottság lassan 3 éve vizsgálja a devizahiteles törvényeket, de még mindig nem tett semmit annak érdekében, hogy az Országgyűlés ezeket a törvényeket hatályon kívül helyezze. (A devizahitelesek ügye foglalkoztatja az európai demokratikus intézményeket, 2015.01.05.)

Timmermans úr az Európai Bizottság oszlopos tagja, akinek az a kötelessége, hogy számonkérje az emberi jogok betartását a magyar kormányon.

Timmermans úr az elmúlt években többször is felszólalt az emberi jogok betartása érdekében, de egyszer sem emelte fel szavát a devizahitelesek védelmében.

 

https://pitee.wordpress.com/2017/10/25/kuldjon-nyilt-levelet-az-europai-bizottsagnak-tisztelt-timmermans-ur/

 

 

Egy levél megírása 30-40 másodperc, és egy forintodba sem kerül!

 

 

Légy aktív!!!

 

Ezzel is segíted a PITEE munkáját!