Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.01

Darák: új törvények kellenek a társadalmi katasztrófa megoldására

 

darak-valasz---2019.04.25---kep-01.png

Darák Péter, a Kúria elnöke a válaszában elsőként megerősíti, hogy az Európai Unió Bíróságának döntései KÖTELEZŐEK minden magyar bíró számára.

 

Közli, hogy a Kúria fenntartja az eddigi iránymutatásait. Ez nagyon nagy hiba, mivel az eddigi PJE-k hemzsegnek a valótlanságoktól. Valószínűleg Orbán-Csányi-Trócsányi-Matolcsy rezsim utasítása még az a Kúria felé, hogy a korábbi álláspontról nem térhetnek le. Ezért nem veszi figyelembe a tényeket a Konzultációs Testület. Ezért nem döntenek a beadványok, bizonyítékok, érvelések mentén, függetlenül a bírók, hanem szolgaian tesznek eleget a Kúria elvárásainak: a központilag előírt ítélet indoklást bemásolják az ítéletekbe.

 

darak-valasz---2019.04.25---kep-02.png

A legfontosabb, hogy a Kúria elnöke kimondja azt, amit mindannyian évek óta állítunk: a rendkívül súlyos társadalmai katasztrófa van, melyet a Parlamentnek törvényekkel kell rendeznie!

A PROBLÉMAKÖR TELJES KÖRŰ

ÉS VÉGLEGES RENDEZÉSE PEREKKEL

NEM OLDHATÓ MEG !

 

darak-valasz---2019.04.25---kep-03.png

 

A Kúria elnöke szerint sincs tehát megoldva a devizahitelezés.

 

Amennyiben a több százezer károsult család továbbra is passzív marad, nem lesz számukra kedvező változás. A változást ki követelni!!!

 

Amennyiben az EP választáson nyer az Orbán-Csányi-Trócsányi-Matolcsy rezsim, akkor végérvényesen kinyírnak bennünket.

 

Amennyiben az EP választás eredményén azt látja az Orbán-Csányi-Trócsányi-Matolcsy rezsim, hogy a társadalom túlnyomó része elégedett velük, akkor boldogan hátra dőlnek és megállapítják, mindent nagyon jól csináltunk, úgy fosztottuk ki a lakosságot, hogy még csak nem is morgolódnak…

 

Vegyétek észre, hogy választási kampány van!

 

Menjetek a rendezvényekre, táblákkal, kereplőkkel, sípokkal, dobokkal, nádi hegedűkkel!

 

A jelenlegi parlamenti képviselőtöket, az EP képviselő jelölteket keressétek fel és meséljétek el hogyan fosztott ki a bankod, követeljétek új törvények meghozatalát.

 

Ezek a Ti személyes feladataitok, melyeket senki más nem végezhet el helyettetek!