Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.04.06

EU petíció támogatása - 1. lépés: a regisztrálás

Így csináld! ( Regisztráció az Európai Parlament honlapján )

 

 

Tisztelt Sorstársak!

 

Sokan értesültetek már arról, hogy az Európai Parlamentben jártunk Brüsszelben. Többek között egy petíciót is vittünk magunkkal, amit átvett tőlünk a PETI bizottság elnöki megbízottja. Ahogy átmegy ez a dokumentum a hivatali úton és befogadják, lehet csatlakozni hozzá és egyetérteni vele az EP honlapján.

Sokan, sokat dolgoztunk azon, hogy ezt elérhessük. Ez a maroknyi ember több tízezer forintos anyagi áldozatot hozott a saját ügyéért és a közös érdekünkért egyaránt. Ahhoz, hogy ennek a petíciónak értelme legyen sokan, nagyon sokan kell aláírnunk.

Szeretném kiemelni: ez csak regisztráció, aláírni csak a petíció megjelenése után lehet. Regisztráció nélkül nem lehet aláírni sem! 

 

Kérünk Titeket, hogy aláírásotokkal támogassátok közös ügyünket, nevezetesen vizsgálja ki az Európai Parlament a Magyarországon törvényes szintre emelt kifosztásunkat!

 

 

Így csináld:

 

  1. Nyiss meg egy új oldalt, a keresősorba írd behttp://www.petiport.europarl.europa.eu/petitions/hu/main       

 

eu-reg-01.png

 

  1. A megjelenő oldal jobb oldalán klikkelj rá a Regisztráljon itt feliratraFelugrik a regisztációs felület, ezt értelemszerűen töltsd ki. A csillaggal megjelölt mezőket kötelező kitölteni!

 

eu-reg-02.png

 

eu-reg-03.png

 

 

  1. Ahol országot kell kiválasztani, a Hungary bejelölése után klikkelj egyet a lapon kívülre, mert elmehet az ország beállítása

 

 

  1. Ha mindent jól kitöltöttél, a lap alján a jobb oldalon nyomd meg a regisztráció gombot. Ha esetleg valami nem sikerült, javítsd ki és megint nyomd meg a regisztrációt 

 

eu-reg-04.png

 

 

  1. Ha ezt látod, sikerült! Még nem vagy kész! Ne lépj ki innen, de nézd meg az e-mail fiókodat, rövidesen kapsz egy visszaigazolást    

 

eu-reg-05.png

 

  1. Az e-mail felső részében található hivatkozásra klikkelj rá, majd lépj vissza az előbbi regisztrációs oldalra    

 

eu-reg-06.png

 

  1. Ha ezt látod, akkor teljesen készen vagy, csatlakozhatsz a petíciónkhoz, ha felkerül az majd az EU-s oldalra. Erről a Radikális Bankellenes Csoport oldalán, vagy más "devizahiteles" oldalakon értesülhetsz.

 

 

eu-reg-07.png

 

 

eu-reg-08.png

 

 

 

eu-reg-09.png

 

 

 

Sok sikert! Kérünk, oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

 

A petíció teljes szövege:

 

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/eu-devizahiteles-peticio---2015/peticio-az-europai-parlamenthez.html

 

radikalis-bankellenes-csoport.png

 

- készült a Radikális Bankellenes Csoport Facebbok ismertetője alapján -