Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.24

Nagyon boldog Karácsonyt!

bodog-karit---kep.png

 

 

Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

 

Karácsony van! Felejtsétek el azt, hogy milyen rútul becsapott a bank, már több mint 10 éve (és azóta folyamatosan). Ne is gondoljatok arra, hogy végrehajtás folyik ellenetek, hogy egy újabb év telt el anélkül, hogy ügyetekben a bíróság döntést hozott volna. Ha meg azok közé a 60.000 banki károsult közé tartozol, aki már pert vesztett a cseppet sem független biróságon akkor erre ne gondolj Karácsonykor.

 

Ne emlékezz arra sem, milyen aljas játékot játszott Veled az Orbán-rezsim, miként hitegetett évekig és milyen módon működik a NER keretein belül teljes összhangban a kormány, a minisztériumok, a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ, a Magyar Nemzeti Bank, a Gazdasági Versenyhivatal, a Kúria, a közjegyzők, a végrehajtók, a behajtók és a köz- (vagy inkább párt)szolgálati média. Ugye tudod, a devizahiteles probléma meg van oldva. A Hatalom számára sem Te, sem a problémád nem létezik.

 

Ha találkozol rég nem látott, rokonnal, baráttal semmiképpen se hozd szóba, hogy „becsapott és megtévesztett” a bank, ne sorold, hogy hány milliót buktál az elmúlt bő 10 év alatt, mióta perelsz vagy épp milyen okok miatt nem mersz perelni. Szégyelld a történteket, úgy ahogy a bankrendszer szeretné. Ne is kérdezd a másikat, hogy érintett-e az évszázad banki csalásában, közte van-e az érintett 2-3 millió károsultnak. Tudod, ez olyan ciki téma…

 

Ha már elvesztetted az otthonod, kilakoltattak, vagy önként távoztál, akkor a fenti figyelmeztetések nem fognak hatni Rád. Sem most, sem az elkövetkező Karácsonyokkor.

 

Nagyon boldog Karácsonyt!

 

Bízom benne, hogy Neked (és nekem is) egy év múlva is lesz saját otthonod, ahol majd tudod olvasni a saját szobádban, a szeretteid között a karácsonyi jókívánságokat