Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.02.27

Nem Póka Laci és Fehér Nándi a bűnözők!

HITELES MOZGALOM KÖZLEMÉNY - mti os

 

A Ráckevei Bíróság 2017.02.21.-én hozott első fokú ítéletében közveszéllyel fenyegetés bűntettében bűnösnek talált és fejenként 300 óra közérdekű munkára ítélt két devizahiteles aktivistát, Póka Lászlót és Fehér Nándort. Az ügyben eljáró rendőrség, ügyészség, bíróság a lehető legkomolyabban, minden apró részletre kiterjedően éveken keresztül dolgozott az ügyön.

 

„Elég volt a kifosztásból” felirat a becsomagolt, bankban elhelyezett fahasábon  – az ügyész szerint fenyegetés volt.

 

Az elmúlt években sem az ügyészség, sem a korábbi PSZÁF, sem az utód MNB PFK a bankok tevékenységével kapcsolatos bejelentéseket nem vette komolyan. Nem tudunk arról, hogy banki vezető, állami hivatalnok ellen eljárás indult volna azért, mert megtévesztettek és becsaptak a bankok egymillió embert, ezért mert mindez az állami felügyelet és az állami fogyasztóvédelem mellett megtörténhetett.

 

Ha egy félresikerült-félreértelmezett, diákcsínynek minősülő tett ilyen következménnyel jár, akkor mivel jár, ha folytatólagosan, előre megtervezetten, egymással együttműködve megkárosítanak a bankok több ezermilliárd forinttal tömegesen magyar állampolgárokat?

 

Nem Póka László és Fehér Nándor a bűnösök!

 

Elvárjuk a hatóságoktól, hogy a korábban benyújtott és elsüllyesztett aktákat vegyék elő, porolják le, és ugyanolyan lelkesedéssel és elszántsággal végezzék végre a munkájukat, mint barátaink esetében tették.

 

Kérjük sorstársainkat fokozzák érdekvédő tevékenységüket!

 

nem-bunozok---kep.png

 

 

Az MTI közlemény a szabályzat szerint "nem vonatkozhat közéleti szereplőnek nem minősülő természetes személyre, kivéve a személyében érintett reagálását."

Így át kellett kissé fogalmazni pár mondatot. Ami megjelent:

 

http://os.mti.hu/hirek/124686/az_arany_liliom_kozhasznu_alapitvany_kozlemenye

 

 

 

HÁTTÉR ANYAGOK:

 

ítélethírdetés:

 

 

 

A TÉGLA:

 

tegla---kep.png

 

 

ítélethírdetés előtt

 

 

 

ítélethírdetés utáni értékelés:

 


vádbeszéd: 


védőbeszéd:

 


 

 

tégla elhelyezéssek