Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.24

dr. Bihari Krisztina nyilatkozata a megnyert pere után

bihari---nyilatkozat---kep.png

 

 

Nyilatkozat

 

 

A Fővárosi Ítélőtábla az elmúlt napokban – a devizakárosultak részéről - hosszú évek óta áhított jogerős ítéletet hozott. Az Ítélőtábla Tanácsa a jogrendszerünk érhető, és világos szemüvegén keresztül, jogtiszta eszközzel érvelt egy adós mellett. Az Ítélőtábla rögzítette, hogy a szerződésben benne van a forint kölcsönösszeg, és annak forintban történő visszafizetési kötelezettsége, azaz az adós annyival tartozik, ami az egyedi szerződésben összes törlesztő- részletként feltűntetésre került. Lassan fél évtizede nem született ilyen átütő ítélet ebben az országban, egyértelműen rögzítette a Fővárosi Ítélőtábla, hogy forintos szerződés került megkötésre.

 

Az Ítélőtábla érthetően kifejezésre juttatta, hogy csak azt,- és annyit kell érteni a szavak általános jelentése alatt, ami leírásra kerül egy egyedi kölcsönszerződésben. Azt a tartozást kell a pénzügyi intézménynek visszafizetni, ami érthetően és világosan rögzítésre került a szerződésben. Nincs „mögé látás”, és utólagos belemagyarázás a szerződésekbe. A forint kölcsönt, forintban kell visszafizetni mivel egy forintos szerződést nem lehet deviza alapú jogügylet. Rögzítette az ítélet, hogy nem felel meg a fogyasztó érdekeinek, ha a szerződés lényeges tartalmát a szerződés részét képező üzletszabályzat különböző pontjai tartalmazzák, amelyek közül a fogyasztónak kell megkeresnie a rá vonatkozó rendelkezéseket, azaz az adós nem hozható olyan helyzetbe, hogy összeollózza magának a devizára vonatkozó pontokból, hogy milyen fizetési kötelezettsége van.

 

Az elmúlt évek bírói ítélkezési gyakorlata átmosta az ítészek látásmódját. Ugyanez a bianco szerződés - amit ugyanaz az ügyvédi iroda, ugyanolyan tartalmú jogszabályi hivatkozással támad- a Szegedi Ítélőtábla bíróinál deviza-alapú szerződés, míg a Fővárosi Ítélőtábla előtt érvényes forint alapú szerződés. A két jogerős ítélet alapján ugyanabban a forma-nyomtatványban rögzített kölcsönszerződést aláíró adósnak Szegeden háromszor annyit kell visszafizetni ugyanannak a pénzügyi intézménynek, mint a budapesti szerződést kötő adósnak, akinek csak annyit kell fizetni, ami a szerződésben rögzítésre került.

 

A Fővárosi Ítélőtábla tisztességes, érthető, jogtiszta ítéletével megmutatta a különbséget a tisztességtelen bírói gyakorlattal szemben!

 

Tisztelet a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletet meghozó Tanácsának! Egyben köszönöm Ügyfeleimnek, akik évek óta kitartanak mellettem.

 

Dr. Bihari Krisztina

ügyvéd

2018.03.09.

 

 

-----------------------------------------------------------------------

 

A Fővárosi Ítélőtábla ítéletét kérésre e-mailben elküldjük

 

hitelesmozgalom@gmail.com

 

megj: ha nem kapok e-mail címet, akkor nem tudom elküldeni, ha hibás az e-mail cím, akkor nem fog elindulni a levél (benne az ítélettel) - aki nem kap választ, az írjon még egyszer e-mailt

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Olyan hiteleket kínálunk, mint 2%. Kapcsolat: dakany.endre@gmail.com

Dékány Endre, 2019.10.03 15:41

2% -os kölcsönöket kínálunk, adósságkonszolidációs kölcsönöket, üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autó kölcsönöket, szállodai kölcsönöket, diákhiteleket, személyes kölcsönöket otthoni refinanszírozási kölcsönökhöz, további e-mailt: (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

Mr. George Anderson, 2019.10.03 15:40

Szüksége van sürgős kölcsönre? Kínálunk 2000 eurót, de legfeljebb 500 000 000 eurót. Az érdekelt felekkel kapcsolatba léphet velünk további információkért: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Hitel ajánlat

Are you looking for an urgent loan? if yes apply now at 2% interest rate. Contact us today via email:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Urgent loan offer.

Kölcsönre van szüksége, írjon nekünk e-mailt most: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

Mr. George Anderson, 2019.10.03 15:39Szüksége van bármilyen sürgős kölcsönre? Hitelek adósságok felszámolására vagy a pénz felvételére. Vállalkozásának javítása érdekében más bankok és pénzügyi intézmények elutasítottak? Szüksége van hitelre vagy jelzálogra? Ezen a helyen kell keresni, itt vagyunk, hogy megoldja az összes pénzügyi problémáját. Pénzt kölcsönözünk a nyilvánosság számára. Pénzügyi segítségre van szüksége egy rossz hitelezővel, akinek pénzre van szüksége. A 2% -os ésszerű mértékű kereskedelmi beruházás fizetéséhez engedje meg, hogy ezzel a módszerrel tájékoztassam Önöket arról, hogy megbízható és hasznos segítséget nyújtunk, és készen állunk arra, hogy kölcsönadjon. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Sürgős hitel ajánlat.

Mr. Richard Cosmos, 2019.10.03 15:37

Valódi hitelt keres ?? Szüksége van bármilyen hitelre és bármilyen okból? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek a végén, ahol csak 2% -os kamatot nyújtunk megbízható kölcsönökön. Az érdekelt hitelfelvevőknek ma vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (richardcosmos5@gmail.com), és még ma megkapja a kölcsönt.

Sürgős hitel ajánlat.

Lívia

Balaskóné Goldfinger , 2019.07.22 14:08

Tisztelt Ügyvédnő!
Mi évek óta pereskedünk a devizahitelünk miatt. A TV- ben láttuk a nyilatkozatát, ezért szeretnénk kérni a 2019. ápr.10 és jún.
20-án tett ajánlás alapján tett ítéletet.
Segítségét előre is köszönjük.

hitelnyilatkozat

Nora, 2019.07.02 00:58

Üdv mindenkinek!
Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

Kösz
Nora.

6098 Tass Petőfi utca 18

Kurucz Gabriella, 2019.06.24 16:27

Tisztelt Ügyvédnő!
Gratulálok a sikerhez. Kérem szíveskedjen részemre is megküldeni az ítéletet.
Köszönöm.
Üdvözlettel: Kurucz Gabriella
Email:gabcsi0301@gmail.com

Catheterize anterogradely contractions stowaway received sample.

elifozi, 2019.03.28 20:10

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> zgs.xknq.hitelesmozgalom.eoldal.hu.dpi.xm http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Pressure asthmatics haemothorax, inferolateraly, occuring excessive.

uohaqga, 2019.03.28 16:21

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> mwf.ifnk.hitelesmozgalom.eoldal.hu.ryx.ko http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

5673 KAMUT, Széchenyi u.89.

Tamás Béla, 2019.03.22 20:07

Nekem is van folyamatban perem a Lombard Zrt-vel szerződés érvénytelensége iránt. Ezért szükségem lenne erre az ítéletre az áprilisi tárgyaláshoz. Kérem szíveskedjenek részemre e-mail-ben megküldeni. Előre is köszönöm.
E-mail: tamas1231@gmail.com

Tisztelettel: Tamás Béla

Cialis Rue Du Four Ellmife

Ellambibe, 2019.03.16 03:34

Zithromax Penicillin Does Amoxicillin React With Alcohol Causes Of Leukemia By Antibiotic Amoxicillin <a href=http://cheapcial40mg.com>cialis without a doctor's prescription</a> Worldwide Cod Hydrochlorothiazide In Internet Mastercard Levitra Ohne Kreditkarte Cialis versand aus deutschland

Loan Offer

Lawler, 2019.02.13 11:07

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 2%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan Amount Needed:
- Loan Duration:
- Purpose Of Loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via Email: EllinasFinances@gmail.com ,,,

calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com

Mr Calvin, 2019.02.05 02:04

Szia,
Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? Szükség van-e kölcsönre az adósság konszolidálására, építésére, ingatlanhitelre, refinanszírozásra, személyes üzleti célokra vagy sürgősségi kölcsönre? Ön egy üzleti ember vagy nő, aki üzleti tevékenységét tervezi bővíteni, mindenféle kölcsönt kínálunk. ha érdekelt, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, és küldjön vissza e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

* A kérelmezők teljes nevei:
* Telefon:
* Ország:
* Kötelező hitelösszeg:
* Hitelidő:
* Kor:

E-mail: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

Üdvözlettel.

galdoki1958@gmail.com

dr. Gál Lajos, 2019.01.29 08:17

Tisztelt ügyvédnő!
Szeretném, ha megküldené nekem az ítéletet a galdoki1958@gmail.com e-mail címre.
A cikkhez mellékelt fotón szereplő ítélet / Fővárosi Ítélőtábla 5.Pf.20.951/2017/4/II.szám/ nem jó. Az egy januári ítélet és nem erről szól.
Köszönöm.

galdoki1958@gmail.com

dr. Gál Lajos, 2019.01.15 21:20

Tisztelt ügyvédnő!
Szeretném, ha megküldené nekem az ítéletet a galdoki1958@gmail.com e-mail címre.
A cikkhez mellékelt fotón szereplő ítélet / Fővárosi Ítélőtábla 5.Pf.20.951/2017/4/II.szám/ nem jó. Az egy januári ítélet és nem erről szól.
Köszönöm.

Preis Levitra 10 Mg 12 Stuck Kelemaind

Kelemaind, 2018.12.26 05:13

Levitra Fermenti Amoxicillin For Clamidia Course Super Cialis With Dapoxine <a href=http://leviplus.com>canadian healthcare mall levitra</a> Amoxicillin And Allergic Reaction And Baby Are Amoxicillin And Augmenten The Same Levitra Ricetta Medica Cephalexin Discovery Cialis Contrareembolso Espana <a href=http://drisdol.com>where to buy cialis online safely</a> Chloroquine Low Cost Cialis 2.5 Mg Amoxicillin Erowids Prevacid Buy Online Generic Viagra Overnite No Perscription Buy Accutane Online Safe <a href=http://orderciali.com>buy generic cialis</a> Amoxicillin Ttc Cheap Nexium 20mg Como Comprar Viagra En Usa

martonnekati@freemail.hu

Maczák Katalin, 2018.12.02 18:53

Kérem az Ítéletet. Köszönöm

1183 Budapest Gulner Gyula utca 4/E

Harna László, 2018.11.14 21:01

T.Cím! Kérem szíveskedjék a fenti Ítéletet a - laszloharna@gmail.com - címre elküldeni. Előre is köszönöm.

3250.Pétervására,Táncsics út 52.

Széles Szabolcs, 2018.11.11 19:21

T. Cím!

Szeretném kérni az Ítélet másolatát a szelesx@freemail.hu e-mail címre.
Köszönettel: Sz. Szabolcs.

Tatabánya Mártírok út. 26.

Kosztolányi Lászlóné, 2018.09.27 13:09

Tisztelt Ügyvédnő!

Szeretnék tanácsot kérni Öntől.
Röviden 11 éve vettem egy személygépkocsit 2007-ben, Deviza hitel alapú részletre, mindaddig fizettem amíg a Banif Plus Bank felszámolásra nem került. Ez kb 2015-ben volt, ekkor mondta az ügyvéd minek, és kinek akarom tovább fizetni.... Így hát a bank felmondta a szerződést és tovább nem fizettem. Jelenleg Bíróságon van az ügyem, de már a vége felé tart, kaptam egy ítéletet, ami ami hamarosan jogerőre emelkedik. A következő áll benne. Még fizetnem kell 2023. ig 1.675024 Ft-ot, és ilyen, olyan költségeket von maga után. Van- e remény? Tudok e tenni még valamit? A gépjárműt 1.300000 ft-ért vásároltam hitelre, ami már 15 éves. Köszönöm válaszát. Tisztelettel Kosztolányiné Andrea