Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.10.29

Kövér László: Ön vette fel a hitelt. Ennyi - 2011-ben más volt az álláspont!

kover---ennyi---kep-1.png

 

 

Elég nagy feltűnést keltett a Parlament elnökének, Kövér Lászlónak a véleménye:

 

– Nehogy már ránk tessék azt a felelősséget hárítani, amihez semmi közünk nem volt, nem is mi voltunk kormányon.
– És nekünk mi közünk ahhoz…?
– Ön vette fel a hitelt. Ennyi. Minimum ennyi.

 

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/szamon-kertek-kover-laszlot-csepeli-foruman-2424081

 

 

A videón a fenti cikkben az 1:30 perctől.

 

 

A házelnök a lakossági fórumon zúgolódóknak azt mondta, ne hárítsák rájuk - már a Fideszre - a felelősséget a sok bedőlt devizahitel miatt.

http://propeller.hu/itthon/3313897-kover-laszlo-beszolt-devizahiteleseknek-semmi-kozunk-nem-volt?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

 

 

Kövér László megmutatta pár hitelkárosultnak is, hogy hol a helyük. Néhány, a devizaválság során tönkrement ember próbálta kizökkenteni az egyensúlyából a házelnököt, de ő nem hagyta magát, és mély együttérzését megmutatva közölte velük, hogy: „Nehogy már ránk tessék azt a felelősséget hárítani, amihez semmi közünk nem volt, nem is mi voltunk kormányon. (…) Ön vette fel a hitelt. Ennyi. Minimum ennyi.”

http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/kover-laszlo-szerint-a-migransok-miatt-at-is-nevezhetik-nemetorszagot-az-elte-n-meg-sarlatansagot-tanitanak-107312

 

 

EMLÉKEZTEK, HOGY 6 ÉVE MI VOLT A FIDESZ MEGHATÁROZÓ VÉLEMÉNYE?

 

A BANKOK MEGTÉVESZTETTÉK

 

ÉS BECSAPTÁK AZ EMBEREKET !!!

 

 

Rogán Antal 2011. szeptember 19.-én expozéjában kijelentette a Parlamentben:

 

 

„azokat az embereket, akik annak idején a devizahitel felvételének a lehetőségével éltek, kevés kivétellel, de gyakorlatilag megtévesztették és becsapták; megtévesztették és becsapták abban az értelemben, hogy messze nem voltak tisztában a devizahitelek felvételének minden kockázatával. De még ha azzal tisztában is lettek volna, minden valószínűség szerint senki nem hívta fel a figyelmüket arra, hogy azok a szerződéses konstrukciók, amelyeket aláírhattak akkoriban - és nem volt más választásuk mást aláírni -, gyakorlatilag minden egyes kockázatot kivétel nélkül az ügyfélre hárítanak.

 

 

Valószínűleg arra sem hívta fel senki külön egyébként a hitelfelvevők figyelmét, hogy mindezeken túlmenően nem elegendő az, hogy a devizahiteleknek magukban óriási árfolyamkockázatuk van, nem elegendő az, hogy minden kockázatot a hitelt nyújtók, tehát a bankok és a pénzintézetek a hitelfelvevők, azaz a magyar családok számára hárítanak át, ezenkívül ráadásul az akkoriban aláírt szerződésekkel ezt egyoldalú szerződésmódosítás keretében is megtehették a magyar bankok.

 

 

Tisztelt képviselőtársaim, ez bizonyos értelemben Európában is egyedülálló. Ily módon, ekkora kockázatot egyoldalú szerződésmódosítással, minden kockázati elem áthárításával, azt gondolom, nincs olyan európai uniós tagállam, ahol ezt a hitelezési gyakorlatot folytatni lehetett volna.”

 

 

Figyeljétek az 55. másodperctől Orbán Viktort (a reklám után) - ez 2011...:

 

 

 

„A devizahiteleseknek segíteni kell, mert az nem megy, hogy egy országban egymillió embert becsapjanak - jelentette ki Orbán Viktor Dabason.

 

„A miniszterelnök szerint nem tartható, hogy az emberek éveken át fizetik törlesztőrészleteiket, majd kiderül, hogy többel tartoznak, mint az indulásnál.

 

http://mandiner.hu/cikk/20110923_orban_izgalmas_osz_kovetkezik

 

 

kover---ennyi---kep-2.png

 

 

Kövér László

 

már mindezekre

 

nem emlékezik!

 

 

Itt a választási kampány – itt a lehetőség!!!

 

Emlékeztessétek mind a kormányzati, mind az ellenzéki politikusokat:

 

 

A BANKOK MEGTÉVESZTETTÉK

 

ÉS BECSAPTÁK

 

AZ EMBEREKET !!!

 

 

 

Ebből a rövid reagálásból teljesen nyilvánvaló, hogy mi a fidesz-kdnp megoldási javaslata a jelenlegi devizahiteles problémákra...