Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.06

A kormánypártiak nem kívánnak beszélni a devizahitelezésről

A kormánypárti, fideszes és kádéenpés képviselők még nem érzik, hogy elengedhetetlenül szükséges, hogy az Országgyűlés foglalkozzon a devizahitelezés problémaköreivel.

 

A kormány szeretné, hogy tovább folytatódjanak a végrehajtások és a kilakoltatások!

 

Fokoznunk, kell a nyomást, hogy elérjük az elsődleges célunkat: devizahiteles parlamenti bizottság civilek aktív részvételével.

 

A hivatalos reagálások:

 

fidesz---mti---17.08.03.---kep.png

 

Fidesz honlap 

http://www.fidesz.hu/hirek/2017-08-03/soros-gyorgy-a-helyi-embereivel-akarja-osszehivatni-a-magyar-orszaggyulest/

 

 

 

A Fidesz-frakció közleménye

MTI-OS 

 

Budapest, 2017. augusztus 3., csütörtök (OS) - Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést - reagálás az MSZP és az LMP nyilatkozatára

 

Most betekintést nyerhetünk abba, hogyan is működne a magyar törvényhozás, ha a szocialisták kerülnének hatalomra: Soros füttyent, ők pedig azonnal ugranak.
 

Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést, hogy eltöröltesse a "Lex CEU"-t és a törvények fölé helyezze a Soros-egyetemet. A magyar baloldal pedig végrehajtja a rendelést, hiszen Soros bábjai. Ha rajtuk múlna, ugyanilyen gyorsasággal bontanák le a kedvéért a kerítést, a tranzitzónákat és fogadnák el a kvótát, hogy végre tudják hajtani a  "Soros-tervet". Az pedig egyenesen felháborító, hogy mindehhez a devizahitelesekre hivatkoznak, akiket ők sodortak bajba, hagytak segítség nélkül és még a polgári kormány devizahiteleseket segítő intézkedéseit sem támogatták. A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem fog elmenni a Soros által összehívott ülésre.

     Kiadó: Fidesz-frakció

 

http://os.mti.hu/hirek/129028/a_fidesz-frakcio_kozlemenye

 

 

 

 

A Fidesz-KDNP nem támogatja az MSZP és az LMP által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülést 

 

MTI 

 

 

Budapest, 2017. augusztus 3., csütörtök (MTI) - A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem vesz részt az MSZP és az LMP által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen - közölte a Fidesz csütörtökön az MTI-vel.

 

 Közleményükben azt írták: "Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni" a magyar Országgyűlést, hogy eltöröltesse a "Lex CEU"-t és a "törvények fölé helyezze a Soros-egyetemet".


    "A magyar baloldal pedig végrehajtja a rendelést, hiszen Soros bábjai. Ha rajtuk múlna, ugyanilyen gyorsasággal bontanák le a kedvéért a kerítést, a tranzitzónákat és fogadnák el a kvótát, hogy végre tudják hajtani a +Soros-tervet+" - fogalmaztak.


    A Fidesz-KDNP felháborítónak tartja, hogy mindehhez a devizahitelesekre hivatkoznak, akiket a baloldal sodort bajba, hagyott segítség nélkül és még a polgári kormány devizahiteleseket segítő intézkedéseit sem támogatta. "A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem fog elmenni a Soros által összehívott ülésre" - közölték.


    Hadházy Ákos, az LMP társelnöke csütörtökön jelentette be, hogy az LMP csatlakozott az MSZP kezdeményezéséhez, hogy tartson az Országgyűlés rendkívüli ülést nyáron. A szocialisták annak érdekében kezdeményezték a rendkívüli parlamenti ülés összehívását július közepén, hogy módosítsák a felsőoktatási törvényt, miután az Európai Bizottság (EB) újabb szakaszba léptette az ügyben Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást. Az LMP javaslatot tett a napirend kiegészítésére annak érdekében, hogy a devizahitel-károsultak kilakoltatását felfüggesszék.
    

Rendkívüli parlamenti ülés összehívásához a képviselők egyötödének aláírására van szükség.

 

 

Hiteles Mozgalom MTI-OS közleménye:

 

http://os.mti.hu/hirek/129020/az_arany_liliom_kozhasznu_alapitvany_kozlemenye