Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.15

Vitanapot kezdeményeznek a devizahitelesek helyzetének megoldására

Zalaegerszeg, 2017. szeptember 15., péntek (MTI) - Vitanapot kezdeményez a Lehet Más a Politika (LMP) Szabó Tímeával, a Párbeszéd Magyarországért társelnökével közösen a devizahitelesek problémájának megoldása érdekében - közölte az LMP miniszterelnök-jelöltje, társelnöke, frakcióvezetője pénteken Zalaegerszegen.

 

vitanap---17.09.05.---kep.png

 

Szél Bernadett a párt Zalaegerszegen tartott kétnapos évadnyitó frakció- és elnökségi ülésének szünetében beszélt arról, hogy a vitanapon egy javaslatcsomagot is bemutatnának a devizahitelesek helyzetének megoldására.


    Hadházy Ákos, az LMP másik társelnöke a sajtótájékoztatón azt mondta: szembesíteni kívánják a kormányt azzal, hogy "mit nem tettek meg" a devizahitelesekért, mert a problémájuk nincs megoldva, "hiába próbálják ezt hazudni minden nap".


    A politikus hozzátette: a vitanappal reményt is adnának a devizahiteleseknek arra, hogy a már csak nagyjából nyolc hónap múlva esedékes választások után lesznek olyan tervek, amelyeket az LMP azonnal meg tud valósítani. 


    Egy részletes, "devizahiteles kárpótlásra" vonatkozó terv kidolgozásáról is beszélt, aminek az alapja megfogalmazása szerint "az MNB által elszórakozott 260 milliárd forint", amit "a devizahitelesek vérén, az árfolyam-nyerészkedésen szereztek" meg.

.......

blb \ bám \ gkp

MTI 2017. szeptember 15., péntek 15:05

 

 

Valamint:

 

 

http://lehetmas.hu/hirek/238457/vitanapot-kezdemenyez-az-lmp-devizahitelesek-helyzetenek-megoldasara/