Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.01.07

Tisztelt ellenzéki összefogás!

level---jan.7---kep-01.png

 

Tisztelt együttműködő demokratikus ellenzéki pártok!

Tisztelt DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd pártok elnökei, társelnökei!

Tisztelt ellenzéki összefogás!

 

Elérkezett a 2022-es parlamenti választásokra való felkészülés során a programalkotás ideje. Úgy véljük, nem kell hosszasan ismertetnünk, hogy milyen devizahiteles megoldandó problémák várnak a következő kormányra, hiszen mindegyik párt számára nagyon jól ismertek ezek.  Az ellenzéki összefogás parlamenti képviselői hosszan sorolták a megoldandó devizahiteles problémákat az Országgyűlésben 2017. november 6.-án. Az Önök által felsorolt problémákról az összefoglalónk ad rövid ízelítőt:

https://hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/a-parlament-ben/devizahiteles-megoldas-es-a-bolsevik-forradalmi-hevulet.html

 

A megoldandó devizahiteles problémák azonban nem csak parlamenti munkákból ismertek Önök számára, hanem az Adóskamarával kötött együttműködési megállapodásból is. A teljes dokumentáció a Magyar Elektronikus Könyvtárban elérhető:

https://mek.oszk.hu/18500/18504/

"Mindaddig, amíg a társadalom, a bankok által elkövetett jogsérelmekért hallatja a hangját, illessen meg mindenkit az a jog, hogy esetében egy érvénytelen szerződés áldozata. Ezen jog akkor is jár az adósnak, ha ténylegesen nem perel. Kilencszázezer végrehajtást nem a bíróságoknak kell megoldani, hanem a törvényhozásnak."

 

Most jelen levelünkkel hallatjuk a hangunkat: van még bőven megoldandó feladat!

Sorra alakulnak az ellenzéki összefogás szakbizottságai, végzik az előkészítő munkáikat. Bízunk benne, hogy olyan devizahiteles megoldási csomagot állítanak össze, mely minden károsult számára elégedettséget fog hozni. Határozott az álláspontunk, devizahiteles téren sem a megfelelő irányban mentek az elmúlt években az események, ezért határozott és gyors kormányzati lépésekre van szükség.

 

Tisztelettel és bízva az együttműködésben:

 

Szabó József

Arany Liliom Alapítvány kuratóriumi tag

Hiteles Mozgalom munkaszervezet ügyvezető

 

 

Budapest, 2021.01.07.